CO2-vel oltó tűzoltó készülékek

A doboz tartalma: 1 db tűzoltó készülék, 1 db felfüggesztő falra szereléshez

A tűzoltó készülékek a legelterjedtebb tűzoltó eszközök, melyeket széles körben használnak magánszemélyek és cégek is egyaránt. Hatékony a legkülönbözőbb kezdeti tüzek oltására és méretétől függően kisebb, illetve nagyobb helyiségekben is alkalmazható.
A CO2-vel (széndioxiddal) oltó készülékekkel kizárólag elektromos eszközök tüzeit olthatjuk.
A készülék használata egyszerű, a biztosítószeg eltávolítása után a készüléket (hószórót) a tűz felé kell irányítani és a nyomókart szakaszosan nyomni. A tüzet kívülről befelé oltjuk, szükség esetén több készülék is használható.
Élőlényt szigorúan tilos tűzoltó készülékkel oltani.

A 2 kg-os CO2-vel oltó készüléket főképp olyan esetekben javasoljuk, amikor számottevő elektromos berendezés, eszköz található valahol (pl. műhelyben, otthoni irodában, nagyobb konyhákban, elektromos kapcsolók mellett). A porral oltó ezekben a berendezésekben az oltás során nagyobb kárt tesz, mivel a finom szemcséjű por az alkatrészekbe megy, azonban a széndioxiddal oltó használata során a tűzben nem sérült részek, alkatrészek vagy berendezések épek maradnak. A CO2-vel oltó készülékek kétféle méretben kaphatók, 2 kg-os és 5 kg-os kiszerelésben. Háztartási felhasználásra a 2 kg-os kiszerelést ajánljuk.

Kérdése van, vagy szeretné megrendelni a fenti terméket?

Írjon nekünk az info@fornaxplusz.hu címre, vagy hívjon minket a 06-70-941-80-56-os telefonszámon. Kapcsolatba léphet velünk a Facebookon is, a www.facebook.com/fornaxplusz oldalon keresztül.