Porral oltó tűzoltó készülékek

A doboz tartalma: 1 db tűzoltó készülék, 1 db felfüggesztő falra szereléshez

A tűzoltó készülékek a legelterjedtebb tűzoltó eszközök, melyeket széles körben használnak magánszemélyek és cégek is egyaránt. Hatékony a legkülönbözőbb kezdeti tüzek oltására és méretétől függően kisebb, illetve nagyobb helyiségekben is alkalmazható.
A porral oltó készülékekkel szilárd anyagok, folyadékok, és elektromos eszközök tüzeit is olthatjuk. A készülék használata egyszerű, a biztosítószeg eltávolítása után a tömlőt a tűz felé kell irányítani és a nyomókart szakaszosan nyomni. A tüzet kívülről befelé oltjuk, szükség esetén több készülék is használható.
Élőlényt szigorúan tilos tűzoltó készülékkel oltani.

A 2 kg-os porral oltó készüléket főleg kisebb helyiségekbe ajánljuk, például lakások konyhájába, otthoni dolgozószobába, kamrák mellé, stb.

A 6 kg-os porral oltó készülékeket közepes és nagyobb helyiségekbe javasoljuk, illetve olyan helyekre, ahol számottevő éghető, gyúlékony anyag található. Elhelyezhető például nagyobb dolgozószobákban, garázsban, műhelyben, raktárban, de akár kültéren is.

Porral oltó készülékek több különböző méretben kaphatók a fentieken túl például 12 kg-os, 30 kg-os és akár 50 kg-os kiszerelésekben is, azonban ezek méretük és súlyuk miatt nem ajánlottak otthoni, háztartási használatra.

Kérdése van, vagy szeretné megrendelni a fenti terméket?

Írjon nekünk az info@fornaxplusz.hu címre, vagy hívjon minket a 06-70-941-80-56-os telefonszámon. Kapcsolatba léphet velünk a Facebookon is, a www.facebook.com/fornaxplusz oldalon keresztül.